پاسخ: [مادربرد گیگابایت]فعال کردن پروفایل xmp درx99 gaming 7 wifi
خوب بعد از کلیک روی auto tune سیستم شروع کرد به تست stability و در نهایت پس از تست فرکانسهای مختلف این جواب رو داد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعدشم گفت save current setting? که من yes رو زدم و الانم صفحه easy tune اینو نشون می ده:
خوب الان پردازنده من به صورت 24/7 روی فرکانس 4.2 هست؟
نقل قول:
خوب بعد از کلیک روی auto tune سیستم شروع کرد به تست stability و در نهایت پس از تست فرکانسهای مختلف این جواب رو داد:
بعدشم گفت save current setting? که من yes رو زدم و الانم صفحه easy tune اینو نشون می ده:
خوب الان پردازنده من به صورت 24/7 روی فرکانس 4.2 هست؟
بسیار عالی همین پروفایل رو ذخیره کنید .اگر از پشتیبانی رضایت داشتی نظرت را در تاپیک زیر اعلام کن .
نقل قول:
بسیار عالی همین پروفایل رو ذخیره کنید .
متشکرم.برای ذخیره کردنش کار خاصی رو باید انجام بدم.من بله سیو تنظیمان جدید رو همونطور که گفتم زدم.یعنی الان اور شدم به 4.2؟از کجا می تونم مطمئن بشم که روی فرکانس 4.2 هستم؟
این الان گفته میتونم تا 4.2 اور کنم یا گفته به 4.2 اور شدم؟
نقل قول:
متشکرم.برای ذخیره کردنش کار خاصی رو باید انجام بدم.من بله سیو تنظیمان جدید رو همونطور که گفتم زدم.یعنی الان اور شدم به 4.2؟از کجا می تونم مطمئن بشم که روی فرکانس 4.2 هستم؟
این الان گفته میتونم تا 4.2 اور کنم یا گفته به 4.2 اور شدم؟
اگر intel speed step فعال باشه . سرعت نوسان دارد . شما هر وقت روی گزیته exterme کلیک کنی . سرعت روی 4.2 ست میشه .
اینجا هم در صورت تمایل نظرت رو بنویس
الان تو برنامه cpuz رو نگاه کردم.جلوی core speed عدد ۴۱۹۹ نوشته شده که هر ۱۰ ثانیه یکبار میشه ۱۱۹۹ این یعنی که روی ۴.۱ من پایدار نیستم؟
نقل قول:
الان تو برنامه cpuz رو نگاه کردم.جلوی core speed عدد ۴۱۹۹ نوشته شده که هر ۱۰ ثانیه یکبار میشه ۱۱۹۹ این یعنی که روی ۴.۱ من پایدار نیستم؟
پایدار هست . این مقدار تلورانس طبیعی هست . پایدار نباشید که مشکل پیش میاد و سیستم Halt میشه .
بسیار برنامه جالبی بود easy tune و من به راحتی با یک کلیک پردازنده ام رو تا 4.2 مگاهرتز اور کردم:1. (23):.با تشکر از آقا امید عزیز.در لینکی که دادید هم نظرمو میگم.:11():
یک سوال هم داشتم که ربطی به این مبحث نداره اما همینجا می پرسم.در ویندوز 8.1 وقتی سیستم بوت میشه و میاد بالا چند ثانیه قبل از ورود به دستکتاپ اون صفحه آبی پررنگ که عبارت welcome و اسم سیستم که خودم روز اول نصب ویندوز انتخاب کردم رو داره دیده میشه.اگر بخواهیم این صفحه کلا نباشه و مستقیم بعد از بوت به دسکتاپ بریم باید چکار کنیم؟در ضمن سیستم پسوورد ورود هم نداره.
نقل قول:
بسیار برنامه جالبی بود easy tune و من به راحتی با یک کلیک پردازنده ام رو تا 4.2 مگاهرتز اور کردم:1. (23):.با تشکر از آقا امید عزیز.در لینکی که دادید هم نظرمو میگم.:11():
یک سوال هم داشتم که ربطی به این مبحث نداره اما همینجا می پرسم.در ویندوز 8.1 وقتی سیستم بوت میشه و میاد بالا چند ثانیه قبل از ورود به دستکتاپ اون صفحه آبی پررنگ که عبارت welcome و اسم سیستم که خودم روز اول نصب ویندوز انتخاب کردم رو داره دیده میشه.اگر بخواهیم این صفحه کلا نباشه و مستقیم بعد از بوت به دسکتاپ بریم باید چکار کنیم؟در ضمن سیستم پسوورد ورود هم نداره.
برنامه ای هست برای این . که کلاسیک استارت منو هست .
نقل قول:
برنامه ای هست برای این . که کلاسیک استارت منو هست .
منظور من این بود که برای بارگذاری سریعتر ویندوز و بالا آمدن سریعتر صفحه دسکتاپ راهی است که اون صفحه welcome ویندوز 8.1 کلا حذف بشه؟آیا اگر از فست بوت مادربرد گیگا استفاده کنم این صفحه حذف میشه؟.وگرنه بعد از ورود به ویندوز با ظاهر ویندوز مشکلی ندارم و حالت کلاسیک رو نمی خواهم.